1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezon galası yapıldı

Netflix’in Karga 7 imzalı dizisi “Pera Palas’ta Gece Yarısı”nın ikinci sezon kutlaması yapıldı.

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezon galası yapıldı

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisi 12 Eylül’de seyirciyle buluşacak. Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın yönettiği diziyi Elif Usman & Aksel Bonfil (5. ve 7. bölüm) & Ekin Akçay (6. ve 8. bölüm) kaleme aldı. Dizide 1995 yılında, kendisine ait 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra (Hazal Kaya), annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar.

“Pera Palas’ta Gece Yarısı”nda Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Tülin Özen, Erol Babaoğlu, Nergis Öztürk, Nihal Koldaş, Osman Albayrak, Tuğba Çom Makar, Yasemin Szawlowski, Furkan Kalabalık, Haydar Şahin, Bilgesu Akın, Tülin Ece Giurioli, Şafak Topal ve Daniel Copeland başlıca rolleri paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Üstündağ “Holding” dizisinde… Mahir Koloğlu geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir