1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kara Ağaç Destanı” dizisine 2 flaş oyuncu geliyor

İkinci sezonunu 13 Eylül’de açacak olan “Kara Ağaç Destanı” dizisinin bugün yeni afiş çekimi yapılıyor.

“Kara Ağaç Destanı” dizisine 2 flaş oyuncu geliyor

Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen “Kara Ağaç Destanı” dizisi yeni sezona iddialı bir hikâyeyle başlıyor. Cem Akyoldaş’ın yönettiği, Mustafa Becit’in yazdığı diziye “Savcı Murat” rolüyle katılan Baran Bölükbaşı’nın ardından iki ünlü oyuncu daha geliyor.

Yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği dizide Celal Ağa’nın (Olgun Şimşek) evine “Kumru” adlı kuma gelecek ve evdeki tansiyon yükselecek. Kumru rolüne İpek Karapınar hayat verecek. Güzel oyuncu rolü için imajını yeniledi.

Bugün afiş çekimi yapılan diziye ayrıca son olarak yine Kapadokya’da çekilen “Safir” dizisinde seyirci karşısına çıkan Erkan Bektaş dahil oldu. Başarılı aktör “Alaz” lakaplı Ahmet rolüyle ekibe katılacak ve Celal Ağa’nın kardeşine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Marnalı’nın yapımcısından yeni dizi “Siyah Bere” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir