1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Duy Beni” filmi iptal edildi, yerine “Sınav” filmi çekiliyor

Star TV’de gençlik dizisi olarak hazırlanan Duy Beni’nin sinema filmi olarak çekilme planı iptal edildi.

“Duy Beni” filmi iptal edildi, yerine “Sınav” filmi çekiliyor

“Duy Beni”nin film versiyonu için hazırlık başlamıştı. Gökçen Usta’nın yönetmesi planlanan film için oyuncu görüşmeleri yapılıyordu. Eski kadrodan bazı oyuncuların da konuk olarak filmde yer alacağı konuşuyordu. Ancak son gelen haber dizinin film versiyonunun iptal edildiği yönünde…

“Duy Beni”den vazgeçildi, yerine Ömer Faruk Sorak’ın “Sınav”ın filmi çekilecek. 2006’da 31 hafta vizyonda kalan ve 1 milyon 161 bin 226 kişi tarafından izlenen Sınav’ın devam filmi için hazırlık başladı. Güven Kıraç, Ayda Aksel, Zafer Algöz, Tuba Büyüküstün, Rüya Önal, İsmail Hacıoğlu, Itır Esen, Caner Özyurtlu, Okan Bayülgen, Yağmur Atacan ve Jean-Claude Van Damme’ın rol aldığı filmin gençlerinin büyümüş halleri ve onların çocuklarının hikâyesi beyazperdeye taşınacak. Filmin yapımcılığını BG Film ve Böcek Films Entertainment üstlenecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uraz Kaygılaroğlu Taş Kağıt Makas’ta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir