1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Haluk Bilginer Venedik’teki Angelina Jolie’li galaya katılmadı

Angelina Jolie’yle başrolünü oynadığı “Maria” filminin çekimlerinin ardından Şahsiyet filminin galasına katılan ancak konuyla ilgili soruları kesinlikle yanıtlamayan Haluk Bilginer filmin Venedik’teki galasına da katılmadı.

Haluk Bilginer Venedik’teki Angelina Jolie’li galaya katılmadı

Usta aktör Haluk Bilginer’in Angelina Jolie’yle başrol oynadığı Maria filminin galasına katılmaması dikkat çekti. Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatını anlatan ve yayın hakları Netflix tarafından satın alınan filmin galası 81. Venedik Film Festivali’nde yapıldı. Şilili Pablo Larraín’in yönettiği filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotel Sokratis Onassis ise Haluk Bilginer canlandırdı.

Filmin galası ve basın toplantısında gözler Haluk Bilginer’i aradı. Ancak usta aktörün çiftliğinde dinlendiği ve eski eşi Zuhal Olcay’la oynadığı “Kel Diva” adlı oyunun Avrupa turnesine hazırlandığı öğrenildi. Kel Diva oyunu 14 Eylül Duisburg, 15 Eylül Frankfurt, 17 Eylül Berlin, 18 Eylül Stuttgart, 19 Eylül Mannheim ve 21 Eylül Paris’te sahnelenecek.

Sinema yazarı Muammer Brav filmle ilgili “Sıkıcı mı asla ama ‘Ne kestin koç, ne yedin hiç?’ hissiyatı yaratan bir film… Yapay oyunculuklar, kötü bir Paris dekoru ama finalinde bol alkış alan bir boş zaman geçirme filmi… Evet Haluk Bilginer de oynuyor Maria’da Onassis rolünde… O da diğerleri gibi çok poz ama sıklıkla tekrarladığı gibi asla çirkin gözükmüyor… Bu kadar poz kesmeleri Pablo Larraín’in tercihi ama karşılığını bulmuyor o pozör haller…” yorumunu yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Biran Damla Yılmaz “Sandık Kokusu”ndan ayrıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir