1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisi cuma günü sete çıkıyor

OGM Pictures'ın fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın 3 sezon çekimleri 30 Ağustos'ta başlıyor.

Yalı Çapkını dizisi cuma günü sete çıkıyor

Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu yeni bir değişiklik olmazsa 13 Eylül’de başlayacak. Kulislerden sızan bilgilere göre dizinin ilk olarak cuma günü Afra Saraçoğlu ve Beril Pozam’lı sahneleri çekilecek. Kulislerden sızan bilgilere göre zaman atlaması ile açılacak olan dizide Seyran’la (Afra Saraçoğlu) Ferit’i (Mert Ramazan Demir) bambaşka hayatlar yaşarken göreceğiz.

Seyran’ın hayatına Sinan’ın, Ferit’in hayatına ise Diyar karakterinin gireceği dizinin 2 yeni oyuncusunun kimler olacağı merak konusu… Tamir Adam filminde ailesinin acımasız seçimi nedeniyle hapse girmek zorunda kalan Boran adlı gence hayat veren ve duygusal yükü ağır sahneler çeken Mert Ramazan Demir’in bir süredir Bali tatilinden fotoğrafları sosyal medyaya düşüyordu. Mert Ramazan Demir’in Yalı Çapkını dizisindeki setinin önümüzdeki hafta başlayacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aytek Şayan “İnci Taneleri” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir