1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını’nın Tarık’ı Baran Bölükbaşı “Kara Ağaç Destanı”nda

TRT1’in Kapadokya’nın muhteşem atmosferinde çekilen Motto Yapım imzalı dizisi Kara Ağaç Destanı’nın ikinci sezon ilk bölümü 13 Eylül’de yayınlanacak.

Yalı Çapkını’nın Tarık’ı Baran Bölükbaşı “Kara Ağaç Destanı”nda

Kara Ağaç Destanı dizisinin ikinci sezon çekimleri geçen hafta başladı. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin yeni görüntü yönetmeni Taylan Sancaktar oldu. Mustafa Becit’in yazdığı, Işılsu Günday ile Mücahit Akyoldaş’ın ikinci yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosuna çok yakışıklı ve başarılı bir oyuncu katılıyor. Yalı Çapkını’nın Tarık’ı Baran Bölükbaşı bu sezon rakip dizi Kara Ağaç Destanı’na transfer oldu.

Baran Bölükbaşı çok karizmatik bir rolle diziye dahil olacak. Savcı Murat’a hayat verecek olan Bölükbaşı, Celal Ağa’nın (Olgun Şimşek) adaletsizliklerine karşı savaş verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Helin Kandemir “Harika Çılgınlar” dizisinin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir