1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Helin Kandemir “Harika Çılgınlar” dizisinin kadrosunda

MedYapım’ın NOW için çekeceği dönem dizisi “Harika Çılgınlar”ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Helin Kandemir “Harika Çılgınlar” dizisinin kadrosunda

“Harika Çılgınlar” dizisi Türk sanat tarihine birbirinden değerli ismi kazandıran Şakir Paşa ve ailesinin sırlarla dolu hikâyesini Hande Altaylı’nın etkileyici kalemiyle beyazcama taşıyacak. Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu,Meryem Uzerli, Denise Capezza ve Devrim Yakut gibi ünlü isimler buluşturan dizinin ekibine ödüllü genç oyuncu Helin Kandemir katıldı.

Mesleğe çocuk oyuncu olarak başlayan ve işine olan tutkusu ve başarısıyla takdir toplayan Helin Kandemir merakla beklenen dizide “Sümbül” rolüne hayat verecek. Balina adlı oyundaki güçlü oyunculuğuyla beğeni toplayan genç yıldız Tims&B imzalı Selman Nacar’ın Netflix için çektiği “İstanbul Ansiklopedisi” dizisinde de başrol oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Meryem Uzerli “Harika Çılgınlar” dizisiyle imza aşamasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir