1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gökçe Bahadır iddialı dizi “Geleceğe Mektuplar”la anlaştı

Ülkemizin en başarılı kadın yıldızlarından Gökçe Bahadır gelen yeni diziler arasından Netflix’in özel projelerinden Geleceğe Mektuplar’ı seçti.

Gökçe Bahadır iddialı dizi “Geleceğe Mektuplar”la anlaştı

İki sezon boyunca Ömer ve Kulüp dizilerinde oyunculuk şovu yapan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır’ın yoğun tempo sonrası bir süre dinlenme planı rafa kalktı. Aylardır çok sayıda dizi ve filmden teklif alan Bahadır, O3 Medya’nın Netflix için çekeceği “Geleceğe Mektuplar” dizisini kabul etti.

PTT’nin milenyumla beraber başlattığı “Geleceğe Mektuplar” kampanyasından yola çıkılarak hayata geçirilen dizide Gökçe Bahadır, milyonlarca takipçisi olan bir fenomen olan Zuhal’e hayat verecek. Ünlü oyuncu eylül ayında başlayacak 8 bölümlük dizinin çekimlerine ara verip ekim ayında Ferzan Özpetek’in başkanlığını yapacağı Antalya Altın Portakal Ulusal Yarışması’nın jüri üyeliğini yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Soral’ın yeni adresi belli oldu; “Akıldan Kalbe”nin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir