1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hülya Avşar ile Uğur Yücel yatak reklamı çekti

Ordu Ünye’de çekilen “Aşkın Dünkü Çocukları” filminin İsabel ile Arif’i Hülya Avşar ile Uğur Yücel’in aynı zamanda reklam filmi de çektiği ortaya çıktı.

Hülya Avşar ile Uğur Yücel yatak reklamı çekti

Hülya Avşar’ın “Aşkın Dünkü Çocukları” filmiyle setlere dönmesi çok konuşulmuştu. Levent Onan’ın yönettiği filmde Hülya Avşar ile Uğur Yücel 18 yaşında birbirlerine aşık olan ama yolları ayrılmak zorunda kalıp ömürleri birbirlerine hasret geçen aşıklara hayat verdi. Film için 3 günlüğüne Ordu Ünye’ye giden Avşar’ın aynı zamanda şehirde reklam filmi de çektiği öğrenildi.

Geçen aylarda 8 yıldır reklam yüzü olduğu yatak markasıyla 2,5 yıl sürecek 50 milyonluk yeni bir anlaşma daha yaptığı gündeme gelen Avşar Ordu’da filmin yanı sıra reklam filmi de çekti. Markanın Ordu Ünye’nin dünyaca ünlü meşhur manyetik kumundan yapılan yataklarını tanıtan Avşar’a reklam filminde Uğur Yücel de eşlik etti. Yatak markasının aynı zamanda “Aşkın Dünkü Çocukları” filmine sponsor olduğu da belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kadir Doğulu’dan doğum günü mesajı geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir