1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kadir Doğulu’dan doğum günü mesajı geldi

Ortağı olduğu Alim Yapım şirketinin ofisini kapatan ve hamile eşi Neslihan Atagül’le Kuşadası’nda tatile çıkan Kadir Doğulu doğum günü mesajı paylaştı.

Kadir Doğulu’dan doğum günü mesajı geldi

Kadir Doğulu şu günlerde çıkışını verip 3 aylık maaşlarını ödemediği çalışanlarının tepkisiyle karşı karşıya… İş hayatında zor günler geçirirken özel hayatında da babalık sevinci yaşayan Doğulu eşi Neslihan Atagül’ün 32. Yaş gününü “İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çoook uzun yıllarımız olsun… Seni Çok Seviyorum… 🍀🎉🐞” mesajıyla kutladı.

Neslihan Atagül de “Ben mutluyum! Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz 💎 Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız! 🪬🧿🍀 Ps: Sonuncu bu romantizme pek uygun olmadı ama idare edin” mesajını yayınladı. Ünlü çiftin gönderilerini yoruma kapatması ise dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tolga Çevik “Atatürk”ü, Engin Alkan “Celal Bayar”ı canlandırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir