1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kadir Doğulu yapım şirketinin ofisini kapattı, çok sayıda mağdur dava açmaya hazırlanıyor

Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül’ün de desteğiyle ortaklarıyla kurdukları yapım şirketlerinde çıkışlarını verdikleri, onlarca çalışanlarının 3 aylık maaşlarını ödemediği, ofisin kapısına kilit vurduğu öğrenildi. Çok sayıda kişi alacakları için dava açmaya hazırlanıyor.

Kadir Doğulu yapım şirketinin ofisini kapattı, çok sayıda mağdur dava açmaya hazırlanıyor

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’ün de desteğiyle, ortaklarıyla beraber Alim Yapım adlı bir şirket kurmuş ve peş peşe yeni projeler çekmek için kolları sıvamıştı. Son olarak Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’nin başrol oynadığı, yurt dışı için çekildiğini açıkladıkları “Aşkın Pusulası” dizisine imza atan şirket çekimlere 7. bölümde ara vermişti.

Ekonomik olarak zor bir dönem yaşadıklarını belirterek ödeme için süre isteyen Kadir Doğulu ve ortakları 3 ay sonra ofisi tamamen boşaltma kararı aldı ve 3 aylık maaşlarını alamayan çalışanlarının da çıkışlarını verdi. Mağdur olan ve karşılarında muhatap bulamayan hem dizi, hem de ofis çalışanları alacak davaları açmaya hazırlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Jessica May “Aşkın Dünkü Çocukları” filminde Türk kızını canlandırıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir