1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Jessica May “Aşkın Dünkü Çocukları” filminde Türk kızını canlandırıyor

Uğur Yücel ve Hülya Avşar’ın başrollerini paylaştığı “Aşkın Dünkü Çocukları” filminin kadrosunda Brezilyalı Jessica May de yer alıyor.

Jessica May “Aşkın Dünkü Çocukları” filminde Türk kızını canlandırıyor

Jessica May “Aşkın Dünkü Çocukları” adlı sinema filminin kadrosunda yer alıyor. Geçen yıllarda Türk vatandaşlığına geçen başarılı oyuncu filmde bir Türk kızını canlandırıyor. Ünye’de çekilen film için kamera karşısına geçen ve mütevazılığıyla bölge halkının da kısa sürede sevgisini kazanan May, “Melisa” karakterini canlandırıyor.

İsabel ile Arif’in aşkını anlatan “Aşkın Dünkü Çocukları” filminde Uğur Yücel, Hülya Avşar, Mehmet Özgür, Derya Alabora, Derya Baykal, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Ali Düşenkalkar, Yonca Şahinbaş ve Alma Terzic gibi çok sayıda ünlü isim rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat’ın bebeğini cinsiyeti belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir