1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan’ı 88. yaş gününde mezarı başında andı: Onu çok özlüyorum ve arıyorum

10 yıl önce aramızdan ayrılan Türk tiyatro ve sinemasının Kamelyalı kadını Çolpan İlhan, doğum gününde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında yapılan bir törenle anıldı.

Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan’ı 88. yaş gününde mezarı başında andı: Onu çok özlüyorum ve arıyorum

Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan için doğum günü olan 8 Ağustos’ta mezarı başında anma töreni düzenledi. 25 Temmuz 2014 yılında aramızdan ayrılan, sinema ve tiyatroya verdiği katkılarıyla halkın kalbinde ayrı bir yeri olan Çolpan İlhan’ın anma töreninde Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık’ı ailenin yakın dostları ve sanatçının sevenleri yalnız bırakmadı.

Kerem Alışık yaşasaydı 88 yaşına girecek olan annesini anarken duygularını şu sözlerle dile getirdi:

’Bugün yaşasaydı 88 yaşında olacaktı Çolpan İlhan…  Sanatın ve hayatın ortasına beyaz güller bıraktı. Bütün çöplerden, çamurlardan arındırdığı yuvasını yaşamının üstüne kurdu. Anne kokulu mavilikler emanet etti kalbime… Kendi gökyüzümde uçmayı, kendi denizimde özgür kalmayı öğretti bana…Sabretmeyi, mücadele etmeyi, güvenmeyi, sevmeyi öğretti. Fazlasıyla insan kalmayı, eksiğiyle insan olmayı anlattı. Yokluğunda 10 sene geçti. Zaman çabuk geçiyor ve insana alışmayı kazandırıyor mutlaka fakat unutmayı asla. Zira benim bir geçmişim var, bir de hiç geçmemişim. Onu çok özlüyorum. Onu çok arıyorum. Annen yoksa ne kadar tam isen o kadar eksiliyorsun. Çünkü annen yok kimsen yok…‘’

thumbnail
Önerilen Yazı
Güldür Güldür Show’un yıldızı Rüştü Onur Atilla “İngiliz Anahtarı” filminde başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir