1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Güldür Güldür Show’un yıldızı Rüştü Onur Atilla “İngiliz Anahtarı” filminde başrolde

“İngiliz Anahtarı” filmi tesisatçı Recep Usta'nın, tamirat için gittiği evde işlenen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklanmasıyla başlayan komik olayları anlatıyor.

Güldür Güldür Show’un yıldızı Rüştü Onur Atilla “İngiliz Anahtarı” filminde başrolde

“İngiliz Anahtarı” filminin hazırlıkları devam ediyor. Yapımcılığını Leman Kurtcan‘ın üstlendiği komedi filmini Meltem Çitci kaleme alıyor. Onur Öğden’in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Rüştü Onur Atilla “Recep Usta” rolünü oynuyor. Filmde başlıca rolleri Kadir Çermik, Can Yılmaz, Itır Esen, Nilgün Belgün, Hakan Meriçliler, Burak Topaloğlu ve Ayşegül Ünsal paylaşıyor.

“İngiliz Anahtarı”, işini sevmeden yapan beceriksiz tesisatçı Recep Usta‘nın, tamirat için gittiği evde işlenen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklanmasını ve bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışırken daha da şüpheli duruma düşmesini konu alıyor. Film eylül ayında sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Derya Baykal Terzi Firdes rolüyle setlere döndü

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir