1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç’li “Alboraların Sert Kışı” dizisinin başrolü için Ozan Akbaba’ya teklif

Tay Yapım’ın Kanal D için çekilecek olan “Alboraların Sert Kışı” dizisi yeni sezonun en çok konuşulacak projelerinin başında geliyor.

Esra Bilgiç’li “Alboraların Sert Kışı” dizisinin başrolü için Ozan Akbaba’ya teklif

“Alboraların Sert Kışı” dizisi Lübnan yapımı Al Hayba’nın yerli uyarlaması olacak. Kerem Çatay ile Lale Eren’in kurduğu Tay Yapım imzalı dizinin başrol kadın karakteri Alya için Esra Bilgiç imza aşamasında… Ahmet Katıksız’ın yöneteceği dizinin senaryosu Gülizar Irmak’a ait… Kulislerden sızan bilgilere göre dizide yıllarca Kanada’da yaşayan Alya, eşi Cihan’ın ölümü üzerine oğluyla Mardin’e gelecek ve eşi Boran Albora’nın vasiyetini yerine getirmek isterken bir aile kaosunun içine düşecek.

Dizinin başrol erkek oyuncusunun kim olacağı büyük merak konusuydu. Yine kulis dedikodularına göre dizide Boran’ın kardeşi Cihan rolü için Ozan Akbaba’yla görüşülüyor. Akbaba son olarak tabii için aynı zamanda kendisinin yazdığı, Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği “Çırak” adlı 10 bölümlük diziyi çekmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akif Beki ile ses sanatçısı Eda Karaytuğ sessiz sedasız boşandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir