1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Üç oyuncunun ayrıldığı TRT’nin Kara Ağaç Destanı haftaya sete çıkıyor

TRT’nin Olgun Şimşek’in başrolünü oynadığı Motto Yapım imzalı dizisi “Kara Ağaç Destanı”nın ikinci sezon çekimleri başlıyor.

Üç oyuncunun ayrıldığı TRT’nin Kara Ağaç Destanı haftaya sete çıkıyor

“Kara Ağaç Destanı” dizisinin Kapadokya’nın masalsı ortamını seyirciye sunmaya devam edecek. 9. bölümden itibaren Cem Akyoldaş’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu diziye Feyzo’yu canlandıran Kenan Civiniz “Feyzo”, Oğulcan Arman Uslu’nun oynadığı Oğulcan Arman Uslu ve Dilo’ya hayat veren Sultan Sarohan olmak üzere 3 oyuncusu ekibe veda etmişti.

Mustafa Becit ve Selman Kılıçaslan’ın yazdığı diziyle ilgili gelen ilk haberlere göre ilk bölüme yeni bir oyuncu katılmayacak. Emre Kıvılcım ile Meltem Akçöl’ü buluşturan dizinin yeni sezon ilk bölüm çekimleri 14 – 15 Ağustos tarihlerinde sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kalpazan”da Ayşe’nin (Deniz Baysal) eski eşi Nihat “Edip Zeydan” oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir