1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Harika Çılgınlar dizisinin “Mehmet Şakir Paşa”sı Fırat Tanış oldu

NOW’ın MedYapım imzalı yeni dizisi “Harika Çılgınlar” dizisinin hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor.

Harika Çılgınlar dizisinin “Mehmet Şakir Paşa”sı Fırat Tanış oldu

Harika Çılgınlar dizisi Fahrünnisa Zeyd, Füreya Koral, Aliye Berger ve Nejad Devrim gibi çok sayıda değerli ismin ferdi olduğu “Şakir Paşa Aile”sinin gerçek hikâyesini ekrana taşıyacak. 2. Abdülhamid döneminde önemli görevlerde bulunmuş Şakir Paşa’nın çocukları, akrabalarının gerçek hikâyesinden yola çıkılarak yazılan, Şirin Devrim tarafından kitabı da yazılan ailenin çok konuşulacak senaryosunu Hande Altaylı kaleme alıyor. Bahadır Karataş’ın yöneteceği dizinin Şakir Paşa’sı belli oldu.

Gerçeklere, söylentilere ve hayalgücüne dayanılarak kurgulanan dizinin Şakir Paşa’sı güçlü oyuncu Fırat Tanış oldu. Tanış dizide Osmanlı tarihçisi ve devlet adamı Kabaağaçlızade Mehmed Şakir Paşa rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Mehmed Şakir Paşa’nın Halikarnas Balıkçısı olarak tanınan roman ve hikâye yazarı Cevat Şakir Kabaağaçlı‘yı ise dizide Cem Yiğit Üzümoğlu canlandıracak. Devrim Yakut’un da rol alacağı dizi için Vahide Perçin ve Meryem Uzerli’yle de görüşülüyor. Geçmişte Uzerli “Muhteşem Yüzyıl”dan ayrılınca zaman atlaması yaşanmış ve yerine Vahide Perçin gelmişti. Bakalım ikili aynı projede yer alacak mı?

thumbnail
Önerilen Yazı
Bergüzar Korel’in partneri belli oldu, Mehmet Günsür yıllar sonra iddialı bir diziyle ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir