1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülben Ergen'den Dadı'daki partneri Kenan Işık'ın ardından duygusal mektup

Sanat dünyasındaki yaprak dökümü devam ediyor. 10 yıldır komada olan usta sanatçı Kenan Işık aramızdan ayrıldı.

Gülben Ergen’in Dadı’daki partneri Kenan Işık’ın ardından duygusal mektup

Kenan Işık‘ın vefatı büyük üzüntü yarattı. 10 yıldır komada olan Işık’ın ardından Ömer rolüne hayat verdiği unutulmaz komedi dizisi Dadı’nın Melek’i Gülben Ergen mektup yazdı ve şu satırlara yer verdi:

“Dev Çınarım Kenan Işık… Dadı’da iki yılımız geçti. Bir gün birbirimize sesimiz yükselmedi, bir gün bir insanı kırdığını görmedim. Nice günler, geceler, uzun saatler, provalar, bayramları sette birlikte yaşadık. Öyle saygın, öyle donanımlı, öyle dolu ve değerli bir kişiliği vardı ki… Onsuz geçen on koca yılı hep gözlerini açar mı, sesini duyar mıyız umuduyla yaşadım.
Değerli evlatları, değerli eşi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Ömer Bey’im… Kenan Bey’im… Ustam… Hocam… Yol arkadaşım mekanın cennet olsun. Gittiğin yerde buluşmak, kavuşmak, orada tekrar gülmek üzere…Seni güldürebilmeyi ağır bir acıyla daha fazla özleyeceğim. Seni ve iş terbiyeni, nezaketini, prensiplerini örnek almaya devam edeceğim. Gülben… Melek Dadı…”

Dadı dizisinde Kenan Işık’ın kızı Dilara’ya hayat veren Sinem Kobal da “Hoşçakal usta” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Belçim Bilgin atv’nin “Dönüş” dizisiyle ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir