1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Deha" Taner Ölmez ve Çağan Efe Ak’lı sahnelerle başlıyor

Ay Yapım’ın yeni sezondaki en merak edilen dizilerinin başında şüphesiz Aras Bulut İynemli’li Deha geliyor. Çukur’un yerini alması planlanan dizinin 9 Eylül Pazartesi Show TV’de yayınlanması planlanıyor.

“Deha” Taner Ölmez ve Çağan Efe Ak’lı sahnelerle başlıyor

Deha dizisi geçen kış eylül sezonuna ertelenmişti. 16 Ağustos’ta Prime Video’da yayınlanacak “Arda Turan Yüzleşme” belgeselini de yöneten, uluslararası projelerde de görev alan başarılı yönetmen Umut Aral’ın çekeceği dizinin ilk sahnelerin çekimleri dizinin Cesur’u Taner Ölmez ile Boran’ı Çağan Efe Ak’la bugün başlıyor. Görüntü yönetmenliğini Burak Kanbir’in üstlendiği diziyle ilgili kulislerden sızan bilgilere göre babası İskender’in bütün karanlık işlerinde imzası olan Cesur Deha’da başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’nin hayat verdiği Devran’ın üvey abisini canlandırıyor.

Devran’ın babası İskender rolü için Uğur Polat’ın adı geçtiği dizide Devran’ın çocukluk aşkı Esme’yi Ahsen Eroğlu, annesi Gülce’yi Zuhal Gencer, büyük abisi Ferman’ı Oğulcan Arman Uslu, küçük abisi Yaman’ı Umutcan Ütebay canlandırıyor. Devran’ın ikiz kardeşlerinden Boran’ı Çağan Efe Ak, Ceylan’ı Eylül Ersöz, babaannesi Cavidan’ı Emel Göksu canlandırıyor. Dizinin en özel rollerinden biri gerçek adı Ali Haydar olan, Devran’ı kendi oğlu gibi gören akıl hocası Sofi’yi Onur Saylak oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Devrim Özkan Deha’ya veda etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir