1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sinem Kobal ve Alp Navruz’lu “Her Şeyin Başı Merkür” filmine yeni oyuncu

Sky Film’in yapımcılığını üstlendiği Sinem Kobal ve Alp Navruz’un başrollerini paylaşacağı “Her Şeyin Başı Merkür” filminin yarın okuma provası yapılacak.

Sinem Kobal ve Alp Navruz’lu “Her Şeyin Başı Merkür” filmine yeni oyuncu

Sinem Kobal ve Alp Navruz “Her Şeyin Başı Merkür” filminde partner oluyor. Ali Balcı’nın yöneteceği filmde Sinem Kobal “Elif”, Alp Navruz “Fırat” rollerine hayat verecek. Ayşe Balıbey’in aynı adlı kitabından sinemaya aktarılan projenin ağustos başında sete çıkması planlanıyor.

Gupse Özay’ın Lohusa filmindeki performansıyla çok beğenilen Su Şanad da filmin oyuncu kadrosunda yer alacak. Son olarak “Yan Oda” dizisinde rol alacak olan Su Şanad “Funda” karakteriyle dahil kadroya dahil oldu. Funda, Elif’in iş arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. “Her Şeyin Başı Merkür” filmi ilk olarak sinemalarda seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalan dizisinin yeni yönetmeni Ersoy Güler oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir