1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mardin’de çekilecek Al Hayba uyarlaması geliyor: Alboralarının Hikayesi

Yeni sezon dizileri için yapım şirketleri dört bir koldan çalışıyor. Kerem Çatay’ın Lale Eren’le ortak çekeceği “Alboralarının Hikayesi” dizisinin hazırlıkları hızlandı. İlk kez bir Lübnan dizisi ana akıma uyarlanıyor.

Mardin’de çekilecek Al Hayba uyarlaması geliyor: Alboralarının Hikayesi

Ay Yapım yeni sezonda Show TV için “Deha”, NOW için eylüle “Hayat Hırsızı” ve şubat ayına “İşgal Günlerinde Aşk” ile “Aşk” adlı 4 projenin yanı sıra bir de “Alboralarının Hikayesi” adlı dizileri çekecek. Yapım şirketinin hazırlıklarına başladığı diğer dizisi ise birkaç yıldır ertelenen “Al Hayba” adlı Lübnan dizisi… Suriye ile Lübnan sınırında bir köydeki silah kaçakçısı ailenin hikâyesini karmaşık bir aşkın ekseninde anlatan dizinin yerli uyarlamasının ilk adı “Fırtına” kod adıyla gündeme gelmişti.

Mardin’de çekilecek dizinin senaristi “Gülizar Irmak”

Son gelen bilgi ise dizinin yeni kod adının “Alboralarının Hikayesi” olduğu yönünde… Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay ile beraber AyNA adlı şirketi kurduğu ve ilk olarak “Bir Derdim Var” dizisini çektiği Lale Eren’in imza atacağı “Alboralarının Hikayesi” dizisi Mardin’de çekilecek. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturacağı diziyi son olarak “Ömer”i yazan Gülizar Irmak kaleme alıyor. Alboralar ve Baybarslar ailesi fertlerinin kıyasıya iktidar savaşına sahne olacak dizi, şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Biricik anne oldu, hoşgeldin Luna

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir