1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Saylak, Aras Bulut İynemli’li “Deha”da

Geçen sezon Gaddar dizisinde Müdür rolüyle seyirci karşına çıkan Onur Saylak Deha dizisinde yine çok konuşulacak bir rolle yeni sezonda seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Onur Saylak, Aras Bulut İynemli’li “Deha”da

Deha dizisi Show TV’nin “Siyah Kalp” ve “Kalpazan”la beraber 3 yeni iddialı dizisinin başında geliyor. Aras Bulut İynemli’nin “Devran” rolüyle başrolünü oynadığı dizinin oyuncu kadrosu için görüşmeler sürüyor. Damla Serim’in yazdığı, Umut Aral’ın yönettiği dizinin kadrosuna çok güçlü bir oyuncu daha katıldı.

Geçen sezon yine Ay Yapım’ın Çağatay Ulusoy’lu dizisi “Gaddar”da Müdür rolüne hayat veren Onur Saylak, yeni sezonda Ay Yapım’ın “Deha” dizisiyle anlaştı. Saylak, Devran’ı yetiştiren, asıl adı Ali Haydar olan, son derece donanımlı “Sofi” adlı tarihçi rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aşk Sokakta” filminin çekimleri başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir