1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zeytin Ağacı’nın gala gecesine katılmayan Murat Boz neye Boz’uldu?

“Zeytin Ağacı” dizisinin ikinci sezon gala yemeğine Toprak karakterine hayat veren Murat Boz’un katılmaması dikkat çekmişti.

Zeytin Ağacı’nın gala gecesine katılmayan Murat Boz neye Boz’uldu?

Murat Boz’un Zeytin Ağacı’nın ikinci sezon tanıtım çalışmalarında yer almaması dikkat çekmişti. Şarkıcılıktaki başarısını oyunculukta da sürdüren yakışıklı popçunun gecede olmama nedeniyle ilgili Tuba Büyüküstün “Murat’ın şu anda konseri var, Serkan’ın (Altunorak) da Amerika’da olması gerekiyordu” açıklamasını yapmıştı. Ancak ekibe verilen bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Murat Boz’un dün akşam konserinin olmadığı ilerleyen saatlerde de Çeşme Boop’a gittiği öğrenildi. Peki neden Murat Boz, hem röportajlara katılmamış, hem de galada yer almamıştı. Kulislerden sızan bilgilere göre ünlü popçu 2. Sezonda sahnelerinin az olmasına rağmen rolüne devam etmişti ancak çektiği bazı sahnelerin atıldığını öğrenince çok bozuldu ve promosyon çalışmalarında yer almak istemedi. Bu yüzden de galaya gitmedi. Murat Boz’un bugün diziye ait ekip arkadaşlarıyla değil, tek başına olan bir fotoğrafını yayınlaması ise çok konuşuldu. Ünlü popçu 28 Temmuz 2022’de yayınlanan ilk sezondaki tüm etkinliklere katılmış, ekiple de sık sık özel buluşmalarda bir araya gelmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağla Boz Osman Sınav’ın Kör Nokta dizisiyle el sıkıştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir