1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yarın sete çıkacak olan Esas Oğlan’a birbirinden ünlü konuk oyuncular

BKM’nin GAİN için çekeceği 8 bölümlük “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri yarın İstanbul’da başlıyor.

Yarın sete çıkacak olan Esas Oğlan’a birbirinden ünlü konuk oyuncular

“Esas Oğlan” dizisinde özel hayatlarında da çok iyi dost olan Seda Bakan ile Hadise Açıkgöz başrolü paylaşacak. Hadise “Esas Oğlan”da oyuncu Ceren’i, Seda Bakan da bir finans şirketinde risk analisti olarak çalışan Selma’yı canlandıracak. Geçen sezon reytingleri alt üst eden İnci Taneleri dizisine imza atan Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizi yarın sete çıkıyor.

Dizide hayatlarının aşkını arayan Selma ve Ceren’e başrollerde Ozan karakteriyle Şükrü Özyıldız, Mert rolüyle de Serhat Teoman eşlik edecek. Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk’ün yazdığı dizide iki başrol kadının çıktığı kusurlu tanışma yemeklerde birbirinden ünlü konuk oyuncular rol alacak. Bu isimler arasında Gürgen Öz, Rıza Kocaoğlu, Ekin Mert Daymaz, Kubilay Aka, Fırat Çelik, Cemal Hünal, İsmail Demirci, Ali Yoğurtçuoğlu ve Yılmaz Bayraktar var.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri’nde 5 yıllık zaman atlaması yaşanacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir