1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar’ın 19. sezonunu D Media çekmeye devam edecek

Cuma günü 680. Bölümüyle sezon finali yapacak olan fenomen dizi Arka Sokaklar’ın 19. sezonu için de İnanoğlu ailesiyle anlaşıldı.

Arka Sokaklar’ın 19. sezonunu D Media çekmeye devam edecek

“Arka Sokaklar” dizisi bayram arası nedeniyle sezon finalini bu cuma yapacak. 680.  bölümüyle sezon tatiline çıkacak olan dizinin 19. sezonu da sonbaharda seyirciyle buluşmaya devam edecek. Kanal D diziyi reyting yaptığı sürece ekranda tutmayı planlıyor. D Media geçen sezon Arka Sokaklar’ın eser sahibi olan Erler Film’in kurucusu Türker İnanoğlu’ndan 42 bölümlüğüne dizinin haklarını almıştı.

Sinema ve televizyon sektörüne büyük emekleri olan Türker İnanoğlu 2 Nisan’da aramızdan ayrılmıştı. Aynı zamanda dizide Engin rolüne hayat veren Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu geçen ay henüz dizinin yeni sezonuyla ilgili D Media’yla görüşülmediğini açıklamıştı. Son gelen haberlere göre dizinin yeni sezonunu da D Media çekmesi konusunda İnanoğlu ailesiyle anlaşıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sandık Kokusu’nun yeni yönetmeni Altan Dönmez oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 30 Haziran 2024

    D media resim teşekkür ediyorum 20 sezon sonu kadar uzatmaya devam eder misin sürecek seneye 2028 kadar uzatılacak diziler uzun yıllar devam edecek peki ömrüm boyunca hep beraber inşallah olalım final olmayacak gibi istiyorum

  2. 5 Temmuz 2024

    Birsen altuntaş uyarı veriyorum selam söyle 20 sezon istiyorum lütfen cevap bekliyorum mesaj bırakıyorum buraya cevap versinler saygılar sunuyorum demirören medya 21 sezon sonu kadar uzatmaya gerek olacak dengeler değişecek d media resim İnternet sitesi ekle istersen seneye kadar bekliyorum 2024 2025 2026 kadar sürecek uzatılacak diziler uzun yıllar devam edelim televizyon ekran çabuk girsin yayın tarih 20 Eylül 2024 cuma başlangıç için önemli girsin diye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir