1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Emel Çölgeçen NGM’nin merakla beklenen Şehrazad dizisinde

Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrollerini paylaştığı “Şehrazad” dizisi yeni sezonun en iddialı projelerinin başında geliyor.

Emel Çölgeçen NGM’nin merakla beklenen Şehrazad dizisinde

“Şehrazad” dizisi konusu ve iddialı kadrosuyla şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği dizide Burak Deniz “Mahir” ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un “Canfeza” karakterleriyle başrolü paylaşıyor. Eda Tezcan’ın yazdığı, Emre Kabakuşak’ın yönettiği dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Emel Çölgeçen katıldı. Çölgeçen “Gülizar” rolüne hayat verecek.

Eylül ayında seyirciyle buluşması planlanan dizide Gürkan Uygun (Kürşat), Mesut Akusta (Raşit),  Ecem Çalhan (Sıla), Eren Vurdem (Selim), Özlem Türkad (Süreyya) ve İrem Altuğ (Sevde) seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ulaş Tuna Astepe ve Hazal Subaşı’lı “İlk ve Son”dan ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir