1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin yıldızı Mehmet Ali Nuroğlu Ayvalık'ta mekan açtı

Yeni sezonda da “Nureddin Zengi” rolüne hayat verdiği “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde rol almaya devam edecek olan Mehmet Ali Nuroğlu, işletmeci oldu.

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin yıldızı Mehmet Ali Nuroğlu Ayvalık’ta mekan açtı

Mehmet Ali Nuroğlu, Ayvalık’ta “Fabrika Ayvalık” adında mekan açtı. Eski bir fabrikadan dönüştürülerek inşa edilen ve performans sanatları merkezi olarak açılan mekanın kendine ait bir de barı bulunuyor.

Yaz sezonunu yeni mekanıyla ilgilenmek için Ayvalık’ta geçirecek olacak Mehmet Ali Nuroğlu, bu yaz “Fabrika Ayvalık” sahnesinde çok önemli isimleri ağırlayacaklarını, sanat ve eğlencenin bir arada olacağı birbirinden güzel yaz akşamlarına şahit olacaklarını belirtti. Geçen hafta açılan “Fabrika Ayvalık”ta tek kişilik gösteriler, oyunlar ve konserler yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Engin Şenkan “Kara Dut” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir