1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi

20 yıldır Göcek'e giden Erkan Petekkaya, bölgede yaşanan olaylara dikkat çekti ve yerli halkın tıpkı Amerikalıların tarihte Kızılderililer'e yaptığı gibi kandırıldığının savundu.

Erkan Petekkaya Cumhurbaşkanı’ndan yardım istedi

Erkan Petekkaya 20 yıldır ikinci adresi olarak gittiği Göcek‘te yaşananlara sessiz kalmadı ve Cumhurbaşkanı‘na mektup yazarak yardım istedi ve Amerikalılar’ın Kızılderililer’e yaptıklarını örnek verdi.

“Sn. Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz bir çok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar muçev vasıtasıyla kiralayıp Göcek’teki yerlileri gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullulerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti sevgilerini memleketlerine duydukları saygıyı hepsini bu şirket yok etmiştir. Adım Erkan Petekkaya… Ben 20 yıldır Göcek’teyim bu sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor. Son olarak Sn. Cumhurbaşkanım ben Göcek’teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin bu insanların olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların Kızılderililer’e yaptıklarını şimdi burada yapıyorlar. Saygılarımla…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Seda Bakan ile Hadise GAİN’in “Esas Oğlan” dizisinde buluşuyor

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir