1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

9 yıldır Leyla Feray'la beraber olan Serhat Teoman'dan düğün açıklaması

Son olarak Ayça Ayşin Turan'la başrolünü paylaştığı "Sevmek Yüzünden" filmiyle seyirci karşısına çıkan Serhat Teoman, 9 yıldır meslektaşı Leyla Feray'la beraberlik yaşıyor.

9 yıldır Leyla Feray’la beraber olan Serhat Teoman’dan düğün açıklaması

Serhat Teoman, önceki gün Nişantaşı City’s‘de görüntülendi. Yaptığı bir röportajda “Nefret ettiğin biriyle aşığı oynayamazsın” diyen Teoman “Çok yetenekli arkadaşlarımız yapıyordur ama ben yapamıyorum. Bir filmde çok mesai harcıyoruz. Nefret ettiğin insanla bırakın oynamayı, aynı ortamda bulunmak istemiyorsunuz. Nefret ettiğim kimse yok ama” sözleriyle konuşmasına açıklık getirdi. Öte yandan Kızılcık Şerberti dizisinin Alev’i Müjde Uzman’ın tükenmişlik sendromuna yakalandığı hatırlatılınca “Müjde hakkıdır zor şartlarda çalışıyor. Yorulmuş demek. Zaman zaman bu tarz durumlar hepimize geliyor” diye konuştu.

Kendisi gibi oyuncu olan Leyla Feray’la sevgili olan Teoman “9 senedir devam eden mutlu bir ilişkim var. Mutluyum, huzurluyum, keyfim yerinde… ” açıklamasını yaptı. “Düğün ne zaman?” sorusuna da ünlü oyuncu “Düğünü bakıp, göreceğiz, sürpriz olabilir” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’ndan Pelin artık gidiyor mu? Yalıya Ömer’in hangi genç oyuncusu geliyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir